Inför prov!

Hej tjejer, Alice här! Först och främst vill jag bara säga att den "extra-lektion" som min och filippas grupp skulle ha nu på lördag kl 09.30 är INSTÄLLD. Ni får plugga på egen hand, men var inte rädda att fråga/ringa/skriva på bloggen om ni undrar något eller vill ha hjälp!

Vår grupp ska inte heller glömma bort sin läxa, som alltså ska vara klar till provet den 2 april. Läxan är att ni ska sköta minst två gånger i veckan och sen skriva ner allt ni gjorde de gånger ni skötte! Hur länge ni ryktade, om ni smörjdeosv. Ta med läxan på papper till provdagen och ge till mig! :)

Så glöm inte bort att plugga nu! Allt ni behöver veta står här på bloggen, det är bara att läsa på och igen, om ni undrar något så fråga!

Det kommer inte komma frågor om hästens beteende på provet, för att kunna lära er allt vi pratade om då behöver ni bara vara i stallet och umgås jättemycket med hästarna:)

Det ni kan tänka på att komma ihåg är att stallet är hästarnas hem och att de inte vill ha något onödigt spring in och ut ur spiltorna/boxarna och att man alltid tänker på säkerheten runt hästarna! Glöm inte heller bort att vara en bra kompis mot alla i stallet, nu blir ni ju lite mer vuxna när ni är skötare eller hur? det är ett stort ansvar!

Om ni har några frågor, skriv här på bloggen (kommentarer) eller ring Alice på 0708 20 55 14
Kram Alice ♥

Kommentarer
Postat av: Nicolin

När börjar skötarkursen den 5 maj? Vilken tid? Bara så jag kommer i tid!!! <3 Snälla svara!!!!!!! <3 :)

2012-05-05 @ 07:22:27
URL: http://nicoponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0